Legal Counsel

Vento Energy Support, Ringkøbing

Stærk kommerciel profil med international erfaring søges

Med udgangspunkt i virksomhedens fortsatte vækst på det internationale marked søges nu en Legal Counsel til hovedkontoret i Ringkøbing, til arbejde med selskabsretslige opgaver.

Som Legal Counsel bliver du Vento’s ”in-house” jurist og forventes dermed at håndtere en række forskellige opgaver af juridisk karakter på tværs af virksomhedens forretningsområder. Du bliver en del af vores back office på hovedkontoret i Ringkøbing. Her er alle støtte funktioner ift. de enkelte forretningsområder placeret.

Stillingen er nyoprettet og du får dermed direkte indflydelse på udførelsen og udviklingen af de ansvarsområder og opgaver der tilknyttes stillingen. I dagligdagen forventes det som udgangspunkt, at stillingen vil omhandle rådgivning af Ledergruppen ift. kommercielle opgaver såsom review, udarbejdelse og vurdering af bl.a. kontrakter, selskabsretlige dokumenter samt sparring med kollegaerne i vores mobility team.

For at lykkes i stillingen, er det vigtigt at du kan arbejde selvstændigt med dine egne opgaver, at du har en analytisk tilgang til opgaverne, en struktureret arbejdsstil og er beslutningsdygtig. Du er dynamisk, ansvarsbevidst og kendt for dine evner til at skabe gode relationer på tværs af forretningsområder og eksterne interessenter.

 

Faglige kvalifikationer:

  • Relevant uddannelse – cand. Jur./ cand. Merc. Jur.
  • Erfaring fra eller med internationale virksomheder
  • God indsigt i og forståelse for de lovgivningsmæssige rammer
  • Gode formidlingsevner ift. interkulturel kommunikation
  • Tale og skrive engelsk på højt niveau
  • Øvet bruger af Office pakken

 

Vi tilbyder:

En dynamisk og travl hverdag hvor opgaver både har lange og korte deadlines, præget af en positiv, uformel omgangstone. Kulturen i virksomheden er præget af et stort engagement, teamwork og en gensidig respekt og ansvarlighed. Hos Vento får du indflydelse på den fremtidige udvikling af virksomheden, da medarbejder involvering og engagement er en essentiel hjørnesten i virksomhedens fortsatte succes.

Der er tale om en fuldtidsstilling (37 timer) på kontoret i Ringkøbing.

Kan du se dig selv i dette job, så send din ansøgning og dit CV mærket ”Legal Counsel” til job@ven-to.com.

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende. Alle ansøgninger behandles fortroligt.
Ønsker du at vide mere om jobbet eller virksomheden er du velkommen til at kontakte Head of Administration, Lene Skyggelund, mobil: +45 29690159

 

Lidt om Vento Energy Support

Vento Energy Support er en global leverandør af mandskab til vindmølleindustrien. Vi er specialiseret i at supportere vindmølleproducenter, energiselskaber, projektudviklere, ejere og operatører med dygtige og certificerede vindmølleteknikere og specialister. Virksomheden har 375 medarbejdere fra 13 forskellige lande og opererer på +20 markeder. Driften varetages fra kontorer i Ringkøbing, Tyskland, Frankrig, Østrig og Taiwan.

Vil du vide mere omkring firmaet kan du også finde flere oplysninger på vores hjemmesidehttp://www.ven-to.com