Kickstart din karriere hos Vento Energy Support, Ringkøbing

Bliv kontorelev i et internationalt miljø

Vi er på udkig efter en frisk, udadvendt og serviceminded elev (evt. voksen-elev) til en allround kontoruddannelse indenfor HR/administration. Du får en bred og alsidig uddannelse vekslende mellem praktisk uddannelse og skoleophold. I løbet af uddannelsen vil du arbejde med daglige opgaver, der varetages i virksomhedens HR/administrationsafdeling på kontoret i Ringkøbing.

Vi lægger stor vægt på at give vores elev en solid grunduddannelse som platform for et videre karriereforløb. For os er en elev en naturlig investering i fremtiden.

 

Vi tilbyder dig

  • En uddannelse indenfor HR/administration i en international virksomhed
  • Bred indsigt i en organisation i vækst og med mange forskellige opgaver
  • Mulighed for at opnå unik viden om internationale arbejdsforhold og tværkulturelt samarbejde
  • Gode ansættelsesforhold med løn efter overenskomst for elever, pensionsordning, sundhedsforsikring og mulighed for kantineordning

 

Vi forventer, at du

  • Har gennemført en HHX, EUX 1. del eller tilsvarende med gode resultater
  • Er stabil og loyal
  • Er fleksibel og omhyggelig
  • Har gode sprogkundskaber (taler og skriver engelsk)
  • Har gode IT-kundskaber (fortrolig med Office pakken)
  • Har kørekort (type B)

 

Som person er du selvstændig og ansvarsbevidst. Du er positiv og nysgerrig i din tilgang til andre mennesker samt god til at samarbejde. Du trives i et humørfyldt og uformelt arbejdsmiljø.

 

Vi tilbyder:
En dynamisk og travl hverdag, præget af en positiv, uformel omgangstone. Kulturen i virksomheden er præget af et stort engagement, teamwork og en gensidig respekt og ansvarlighed.

 

Deadline:
Hvis du kan se dig selv i denne stilling, så send din ansøgning, eksamensbevis og CV mærket ”Elev” til job@ven-to.com

 

Ansættelsestidspunkt:
August 2024.
Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende. Alle ansøgninger behandles fortroligt.
Ønsker du at vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte Chief Administrative Officer Lene Skyggelund, tlf. 29690159.

 

Lidt om Vento Energy Support
Vento Energy Support er en global leverandør til vindmølleindustrien både onshore og offshore. Vi er specialiseret i at supportere vindmølleproducenter, energiselskaber, projektudviklere, ejere og operatører med dygtige og certificerede vindmølleteknikere.
Virksomheden har 375 medarbejdere fra 13 forskellige lande og opererer på 20+ forskellige markeder. Driften varetages fra kontorer i Ringkøbing, Tyskland, Frankrig, Østrig og Taiwan.

 Vil du vide mere omkring firmaet kan du også finde flere oplysninger på vores hjemmeside: http://www.ven-to.com eller finde os på LinkedIn og Facebook.