HSEQ Manager, Vento Energy Support, Ringkøbing

Stærk lead auditor med international erfaring søges.

 

Med udgangspunkt i virksomhedens fortsatte vækst på det internationale marked søges nu en HSEQ Manager til hovedkontoret i Ringkøbing, primært til arbejde med ekstern audit og kundekontakt indenfor HSEQ området.

Som HSEQ Manager bliver man ansvarlig for virksomhedens velintegrerede HSEQ-ledelsessystem, herunder opretholdelse af ISO9001, ISO14001 og ISO45001 certifikater. Deriblandt ligger også ansvaret for at sikre planlægning og afholdelse af møder med interne og eksterne interessenter samt samarbejde og rådgivning med lokale myndigheder, konsulenter og andre fagspecialister indenfor HSE området. Stillingen omfatter ligeledes den interne og eksterne ledelse og ansvar for HSEQ området i virksomheden.

Du bliver en del af vores back-office på hovedkontoret i Ringkøbing, hvor det centrale HSEQ team også er placeret. Stillingen refererer til CAO.

For at lykkes i stillingen, er det vigtigt at du har en pragmatisk tilgang til HSEQ arbejdet og trives med en hverdag hvor kulturel diversitet er normen. Du er dynamisk, ansvarsbevidst og kendt for dine evner til at skabe gode relationer på tværs af forretningsområder og eksterne interessenter.

 

Faglige kvalifikationer:

  • Kendskab til ISO9001, 14001 samt 45001
  • Lead auditor på min. 1 af ovenstående ISO standarder
  • Gerne erfaring fra en servicevirksomhed med international afsætning
  • Gode formidlingsevner ift. interkulturel kommunikation
  • Tale og skrive engelsk på højt niveau
  • Øvet bruger af officepakken

 

Vi tilbyder:

En hverdag i en vækstvirksomhed, hvor opgaver både har lange og korte deadlines, er præget af en positiv, uformel omgangstone og kundeservice er essentiel. Vores kultur er drevet af et stort engagement, teamwork og en gensidig respekt og ansvarlighed. Hos Vento får du indflydelse på den fremtidige udvikling af virksomheden, da medarbejder involvering og engagement er en essentiel hjørnesten i virksomhedens fortsatte succes.

Der er tale om en fuldtidsstilling (37 timer) primært på kontoret i Ringkøbing, men med mulighed for fleksibilitet ift. arbejdssted. Der må ligeledes forventes rejsedage ifm. jobbet. På kontoret er alle støtte funktioner ift. de enkelte forretningsområder placeret.

Kan du se dig selv i dette job, så send din ansøgning og dit CV mærket ”HSEQ Manager” til job@ven-to.com.

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende. Alle ansøgninger behandles fortroligt.
Ønsker du at vide mere om jobbet eller virksomheden er du velkommen til at kontakte Chief Administrative Officer, Lene Skyggelund, mobil: +45 29690159

 

Lidt om Vento Energy Support

Vento Energy Support er en global leverandør af mandskab til vindmølleindustrien. Vi er specialiseret i at supportere vindmølleproducenter, energiselskaber, projektudviklere, ejere og operatører med dygtige og certificerede vindmølleteknikere og specialister. Virksomheden har 350 medarbejdere fra 13 forskellige lande og opererer på +20 markeder. Driften varetages fra kontorer i Ringkøbing, Tyskland, Frankrig, Østrig og Taiwan.

Vil du vide mere omkring firmaet kan du også finde flere oplysninger på vores hjemmeside: http://www.ven-to.com