Fejlretningsteknikere/serviceteknikere

”med lyst til mere”

 

Vento Energy Support er en virksomhed i rivende udvikling med høj vækst samt aktiviteter i mange lande globalt. Vi får flere nye opgaver ind i vores portefølje, derfor søger vi nu igen nye medarbejdere.

Har du erfaring som fejlretningstekniker eller servicetekniker på Vestas vindmøller og har viljen og kompetencerne til at tilegne dig ny viden og opgaver, så er dette måske en oplagt mulighed for dig at prøve noget nyt?

Vi søger med tiltrædelse omkring 1. juni 2020 engagerede og strukturerede personer, der trives i en spændende og travl hverdag med en blanding af rutineprægede og ad-hoc opgaver på vindmøllesites rundt omkring i Danmark.

Du kan arbejde selvstændigt men er samtidig en teamplayer da du skal indgå i et team af to teknikere, der supporterer hinanden. Du er positiv i din tilgang til andre mennesker og er god til at samarbejde. Du trives i et humørfyldt og uformelt arbejdsmiljø. Du vil indgå i vores team af vindmølleteknikere, hvor I vil hjælpe hinanden med de daglige opgaver.

 

Arbejdsopgaverne er primært:

 • Ansvarlig for hurtig og korrekt løsning af diverse opgaver i Vestas vindmøller
 • Korrekt rapportering til kunden
 • Timeregistrering og afskrivning af materialer på opgaverne
 • Optælling og opfyldning af biler
 • Diverse forefaldende opgaver

 

Kvalifikationer:

 • Du har gode analytiske evner og har fokus på kvalitet
 • Du taler og skriver både dansk og engelsk
 • Du har minimum Vestas level C service kursus
 • Du kan holde mange bolde i luften uden at tabe overblikket eller humøret
 • Du er ansvarsbevidst, initiativrig og proaktiv
 • Du er erfaren bruger af Microsoft Office-pakken generelt, herunder Outlook, Word, Excel

 

Vi tilbyder:

En dynamisk og travl hverdag, præget af en positiv, uformel omgangstone. Kulturen i virksomheden er præget af et stort engagement, teamwork og en gensidig respekt og ansvarlighed. Du vil på sigt kunne få et udvidet ansvar i forhold til dine kompetencer og der er mulighed for personlig og professionel udvikling, alt efter ønske. Du vil få stor indflydelse på den fremtidige udvikling af virksomheden, som er i stor vækst i disse år.

Hvis du har de rette kvalifikationer og erfaringer til dette job, så send din ansøgning og dit CV mærket: ”Fejlretningstekniker” til job@ven-to.com.

 

Ansættelsestidspunkt:

Omkring 1. juni 2020.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende. Alle ansøgninger behandles fortroligt.
Ønsker du at vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte Henrik Danielsen, mobil: +45 4139 0216

  

Lidt om Vento Energy Support:

Vento Energy Support er en global leverandør til vindmølleindustrien både onshore og offshore. Vi er specialiseret i at supportere vindmølleproducenter, energiselskaber, projektudviklere, ejere og operatører med dygtige og certificerede vindmølleteknikere. Virksomheden har 230 medarbejdere fordelt på kontoret i Ringkøbing, et kontor i Tyskland, Frankrig, Østrig, Taiwan og derudover forskellige vindmølle-sites verden over.