GLOBAL SUPPLIER OF PROFESSIONALS FOR THE WIND POWER INDUSTRY

Vento supply technicians with the right mindset for World Wide installation, service and maintenance of wind turbines, including blade inspection and repair. We provide efficient and highly skilled specialists for projects on- as well as offshore.

Technical Sales Supporter

Vores afdeling for teknisk support og salg af reservedele har travlt. Derfor søger vi nu en ny medarbejder til afdelingen, som skal hjælpe os med at imødekomme den stigende efterspørgsel fra vores kunder.

 

Profilen:

Vi leder efter en person med bred faglig teknisk viden inden for de gængse vindmølletyper fra Vestas, Siemens og gerne flere producenter. Du har godt styr på alt fra hovedkomponenter og ned til de små stumper. Dine kompetencer og din viden omkring vindmøller er fortrinsvis baseret på en kombination af praktisk og administrativ erfaring. Vore kunder sætter pris på, at vi ved hvad vi snakker om og der er det helt klart en fordel, hvis du rent faktisk har prøvet at stå i en vindmølle med en skruenøgle i hånden.

Da vi har kunder fra forskellige verdensdele, kræver vi at du kan kommunikere professionelt på Engelsk, både i skrift og tale, samt at du har god kulturel forståelse. Hvis du behersker et ekstra fremmedsprog (f.eks. Tysk) er det et plus.

Dine opgaver:

Dine opgaver vil bestå af at rådgive vore kunder, når de har tekniske spørgsmål om reservedele og hovedkomponenter, samt udskiftning af disse. Du skal stå for salg og indkøb af reservedele og lagerføring. Du skal være med til at pleje eksisterende kunder samt arbejde på at erhverve nye kunder. Du skal være frisk på at give en hånd med på lageret, når der skal tages imod varer eller sendes ordre ud af huset. Du skal gøre en positiv forskel for vore kunder og leverandører, så de altid forbinder Vento med god service.

Din arbejdsplads:

Vento Energy Support er et firma, som leverer specialiseret arbejdskraft, support og skræddersyede løsninger til vindmøllebranchen. Firmaet blev grundlagt i 2012. Vore kunder findes hovedsageligt blandt vindmølleproducenter, energiselskaber og mølleejere i ind- og udlandet. Din arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Ringkøbing, hvor vi har et godt og uformelt fællesskab mellem kollegaerne.

Ansøgningen:

Hvis jobbet lyder interessant for dig, så send en ansøgning samt CV til job@ven-to.com, mærket ”Technical Sales Supporter”. For yderlige spørgsmål kan Bo Heinze Bennedsgaard kontaktes på telefon 2365 4061. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Contact Vento Headquarter

Direct: +45 4139 0200

Bo Heinze Bennedsgaard Technical Manager

Mobile: +45 2365 4061

Henrik Brink Managing Director

Mobile: +45 3164 0400