GLOBAL SUPPLIER OF PROFESSIONALS FOR THE WIND POWER INDUSTRY

Vento supply technicians with the right mindset for World Wide installation, service and maintenance of wind turbines, including blade inspection and repair. We provide efficient and highly skilled specialists for projects on- as well as offshore.

Global Mobility & Compliance Officer, Vento Energy Support, Ringkøbing

Har du erfaring i rollen som Mobility Officer eller har du viljen og kompetencerne til at tilegne dig specifik global viden angående internationale forhold og dermed sikre, at Vento Energy Support arbejder i overensstemmelse med gældende love og regler?

Vi søger med tiltrædelse snarest muligt en engageret og struktureret person, som trives i en spændende og travl hverdag med en blanding af rutineprægede og ad-hoc opgaver på kontoret i Ringkøbing.

Vento Energy Support er en virksomhed i rivende udvikling med høj vækst og med medarbejdere fra mere end 10 europæiske lande samt aktiviteter i endnu flere lande globalt. Det stiller høje krav til virksomheden om at være ”compliant” på nye og eksisterende markeder og samtidig sikre, at både medarbejdere og virksomheden følger nationale og internationale love.

Du kan arbejde selvstændigt men er samtidig en teamplayer, der træder til, hvor der er brug for dig. Du er positiv i din tilgang til andre mennesker og er god til at samarbejde. Du trives i et humørfyldt og uformelt arbejdsmiljø.

Arbejdsopgaverne er primært:

 • Agere som rådgiver og sparringspartner til organisationen
 • Undersøge og dokumentere globale skatteregler og dobbeltbeskatningsoverenskomster
 • Ansøge om visum, arbejdstilladelse og opholdstilladelser
 • Registrering af medarbejdere i ind- og udland
 • Undersøge krav og regler på nye globale markeder
 • Assistere medarbejdere med social sikring, skatteindberetninger og selvangivelser
 • Diverse forefaldende opgaver

Kvalifikationer:

 • Du har gode analytiske evner og har fokus på kvalitet
 • Du taler og skriver engelsk på et højt niveau
 • Du kan holde mange bolde i luften uden at tabe overblikket eller humøret
 • Du er ansvarsbevidst, initiativrig og proaktiv
 • Du har erfaring fra en lignende stilling - gerne fra en global organisation
 • Du er erfaren bruger af Microsoft Office-pakken generelt, herunder Outlook, Word, Excel og PowerPoint

Vi tilbyder:

En dynamisk og travl hverdag, præget af en positiv, uformel omgangstone. Kulturen i virksomheden er præget af et stort engagement, teamwork og en gensidig respekt og ansvarlighed. Du vil på sigt kunne få et udvidet ansvar i forhold til dine kompetencer og der er mulighed for personlig og professionel udvikling alt efter ønske. Du vil få stor indflydelse på den fremtidige udvikling af virksomheden, som er i stor vækst i disse år.

Der vil være begrænset rejseaktivitet i stillingen men der kan forekomme kortere ture med besøg på sites og/eller hos kunder.

Hvis du har de rette kvalifikationer og erfaringer til dette job, så send din ansøgning og dit CV mærket Global Mobility & Compliance Officer” til job@ven-to.com.

Ansættelsestidspunkt:

Snarest muligt.
Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende. Alle ansøgninger behandles fortroligt.
Ønsker du at vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte Head of Finance, Niels Peder Kolby, mobil: +45 2045 0269

Lidt om Ven-to Energy Support:
Vento Energy Support er en global leverandør til vindmølleindustrien både onshore og offshore. Vi er specialiseret i at supportere vindmølleproducenter, energiselskaber, projektudviklere, ejere og operatører med dygtige og certificerede vindmølleteknikere. Virksomheden har 180 medarbejdere fordelt på kontoret i Ringkøbing, et kontor i Tyskland, Frankrig, Østrig og derudover forskellige vindmølle-sites verden over.

Vento Energy Support er specialiseret indenfor Installation og Service af vindmøller.
Vil du vide mere omkring firmaet refereres til vores hjemmeside: http://www.ven-to.com

Contact Vento Headquarter

Direct: +45 4139 0200

Henrik Brink Managing Director

Mobile: +45 3164 0400